Waarom EspressoPowerHouse?

Storingsdienst 24/7 bereikbaar
Altijd direct contact met een professionele servicemonteur
Reparatie op locatie in geheel Nederland
Storing binnen 24 uur verholpen
20 jaar ervaring met espressomachines en koffiemachines in horeca en bedrijven
Gratis leenmachine indien nodig
Geen onderzoekskosten (eerlijk en betrouwbaar)
Onafhankelijk koffie-servicebedrijf

Over EspressoPowerHouse

Omdat je altijd koffie moet kunnen drinken
EspressoPowerHouse. In 2005 heb ik, Robin Steffers EspressoPowerHouse opgericht. Daarvoor was ik al negen jaar werkzaam bij Laurentis Espresso BV. Door de toenemende vraag uit de koffiebranche naar een onafhankelijk servicebedrijf voor topmerken koffiemachines en espresso automaten is EspressoPowerHouse ontstaan. Sinds de oprichting is EspressoPowerHouse doorgegroeid naar een onafhankelijk koffieservice bedrijf voor horeca, kantoren en bedrijven. Met een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs is EspressoPowerHouse de expert geworden op het gebied van onderhoud en reparatie van espressomachines en koffieautomaten.

Verkoop espressomachines en koffieautomaten

Ben jij op zoek naar een espressomachine of een koffieautomaat voor jouw horecagelegenheid of bedrijf? Ook dan ben je bij EspressoPowerHouse aan het juiste adres. Omdat wij geheel onafhankelijk zijn, zit je bij ons niet vast aan langlopende contracten en verplichte afname van koffiebonen en koffieproducten. EspressoPowerHouse is inmiddels officieel dealer van de merken Egro, Schaerer, Jura, Rancilio, Carimali, WMF, Cimbali, Animo, Etna en Rheavendors.

Daarom kiezen voor EspressoPowerHouse?

De storingsdienst van EspressoPowerHouse is 24 uur bereikbaar, 7 dagen in de week. Soms kan een storing telefonisch worden verholpen. Is dat niet mogelijk dan is de servicemonteur van EspressoPowerHouse snel ter plaatse om de storing op te lossen. Met 20 jaar ervaring in de koffiebranche weet EspressoPowerHouse dat het voor jouw bedrijf belangrijk is dat je lekkere kwaliteitskoffie kunt blijven serveren. Voor elke storing hebben we een passende oplossing en we gaan pas weg als de storing is verholpen.

24/7 bereikbaar

We leven in een 24 uurs maatschappij. Daarvoor is het belangrijk dat jij jouw klanten, jouw gasten of jouw personeel elk moment van de dag een heerlijke kop kwaliteitskoffie kunt aanbieden. Mocht het dan een keer voorkomen dat jouw bedrijfskoffieautomaat of horeca-espressomachine het af laat weten dan kun je ons altijd bereiken, 24/7. Het hele jaar door. Je krijgt direct een servicemonteur aan de lijn die de storing zo spoedig mogelijk zal verhelpen.

Reparatie op locatie in geheel Nederland

Onze fabrieksopgeleide servicemonteurs kom je in heel Nederland tegen. Van Den Helder, Leeuwarden, Groningen tot aan Maastricht en Vlissingen en alles daar tussenin. Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch en Breda, geen probleem. EspressoPowerHouse komt op elke locatie. Zelfs op evenementen en festivals helpen we foodtrucks of cateraars die storing hebben aan hun espressomachine of koffieapparaat.

Vakmensen die koffie begrijpen

EspressoPowerHouse werkt alleen met vakmensen. Technici die elk horeca espresso apparaat en elke bedrijfs koffiemachine van binnen en buiten kennen. Ons team van professionele onderhouds-, storings- en servicemonteurs staat voor je klaar. Door regelmatig trainingen te volgen bij fabrikanten van koffiemachines zijn de servicemonteurs van EspressoPowerHouse altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk kunnen ze altijd een beroep doen op de technische binnendienst van EspressoPowerHouse. Daarnaast zijn de medewerkers echte liefhebbers van koffie.

Storing binnen 24 uur verholpen

Ja, binnen 24 uur. Maar we streven naar een snellere service. We begrijpen dat sommige storingen met spoed verholpen moeten worden. We doen telefonisch een quickscan van jouw storing en bepalen de urgentie. Als uit deze inventarisatie blijkt dat er spoed is geboden, dan sturen we direct een servicemonteur naar je toe. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw espressomachine of koffieapparaat snel weer werkt.

Gratis leenmachine indien nodig

De servicemonteurs van EspressoPowerHouse zetten zich meer dan 100% in om jouw
bedrijfskoffiemachine of horeca-espressomachine in optimale conditie te brengen en te houden. Het kan voorkomen dat een storing of reparatie langer gaat duren dan verwacht. Dit kan komen doordat onderdelen die vervangen moeten worden moeilijk leverbaar zijn. Kunnen we de storing niet binnen 24 uur verhelpen dan krijg je van ons altijd een gratis leenmachine.

Geen onderzoekskosten

EspressoPowerHouse is een no nonsense organisatie. We doen wat we beloven en leveren hoogwaardige kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. We komen langs voor onderhoud, reparatie of storing aan jouw horeca koffiemachine of bedrijfs koffieautomaat. We gaan aan de slag en doen wat we hebben afgesproken. Daarom berekenen wij geen onderzoekskosten. EspressoPowerHouse doet eerlijk zaken en is een betrouwbaar koffieservice bedrijf.

Onafhankelijk koffieservice bedrijf

Over de onafhankelijkheid van EspressoPowerHouse kunnen we kort zijn. EspressoPowerHouse is geen onderdeel van één koffiemerk, een espressomachinefabrikant of producent van koffieapparatuur. Bij EspressoPowerHouse zit je niet vast aan één koffiemerk, koffieleverancier of koffieproduct. Met onze eigen Mercedes bedrijfsbussen komen wij langs en repareren, onderhouden en lossen storingen op voor vrijwel alle bedrijfskoffieautomaten of horeca-espressomachines.

Meer weten over onderhoud, reparatie en storing

Wil je meer informatie over de onderhoudsservice en reparatieservice of storingsdienst van EspressoPowerHouse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke service het beste aansluit bij jouw bedrijf.
Bel: 06 25 28 61 28
Mail: info@espressopowerhouse.nl
Storing: storing@espressopowerhouse.nl

EspressoPowerHouse heeft altijd een werkende oplossing voor jouw koffiemachine,
espressomachine of koffieautomaat.

Onze services

onderhoud espressomachine

Onderhoud

Onderhoud van jouw koffie- of espressomachine is van essentieel belang. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van jouw koffiemachine. Het voorkomt storingen en verbetert de kwaliteit van de koffie die je serveert. Een professionele onderhoudsbeurt van  EspressoPowerHouse brengt jouw machine weer in topconditie.

Lees meer

Reparatie

Door intensief gebruik van jouw horeca koffiemachine of bedrijfs koffieapparaat ontstaat slijtage. Onderdelen dienen vervangen te worden en reparaties moeten worden uitgevoerd. EspressoPowerHouse heeft fabrieks opgeleide servicemonteurs die jouw koffiemachine in no-time weer in optimale staat brengen.

Lees meer

Storingen

Koffiemachine stuk? Espresso apparaat kapot? Met de 24 uurs, 7 dagen per week storingsdienst van EspressoPowerHouse ben je snel weer in business. Met een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs komt EspressoPowerHouse bij jou op locatie en zorgt dat je weer de lekkerste koffie kunt schenken.

Lees meer

Koffiemachines

Koffiemachine kopen? Espressomachine huren? Voor horecaondernemingen, particulieren, kantoren, bedrijven en organisaties hebben wij diverse topmerken espresso– en koffiemachines in de verkoop. De machines worden los geleverd en gratis door onze servicemonteurs geïnstalleerd. Ook verhuur behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Bij EspressoPowerHouse kun je terecht voor onderhoud, reparatie en storing m.b.t. de volgende merken:

Brita - Espressopowerhouse
LA Cimbali-EspressoPowerHouse-smitendorlas
Egro-espressopowerhouse
Rancilio Classe 7 Rancilio Classe 11
WMF-BISTRO-1500s+-wmf1100s-wmf5000s-wmf9000s+-wmfespresso-wmf1200s
animo-fresh-optime
bravilor-bonamat-logo
etna koffie machines