Onderhoud

Preventief onderhoud voorkomt storingen en reparaties aan espressomachine of koffiemachine. Het is daarom van groot belang een horeca of bedrijfs- espressomachine, koffiemachine of koffieautomaat in optimale conditie te houden. De onderhoudsmonteurs van EspressoPowerHouse zijn erop getraind jouw koffiemachine in topconditie te houden.

Waarom een onderhoudscontract?

Een periodieke onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van jouw espressomachine of koffieapparaat. Het voorkomt storing en onnodig dure reparaties. Met een onderhoudscontract ben je gegarandeerd van een kwalitatief goede kop koffie.

De onderhoudsservice van EspressoPowerHouse

EspressoPowerHouse is een onafhankelijk servicebedrijf en kan daardoor onderhoud plegen aan alle espressomachines, pistonmachines, traditionele espressomachines en volautomaten. Horeca, bedrijf of op kantoor? Het onderhoud vindt altijd plaats bij jou op locatie.

EspressoPowerHouse is gespecialiseerd in het onderhoud van de espresso- en koffiemachine merken Egro, Schaerer, Carimalli, WMF, Etna en Animo. Andere merken nemen wij ook in onderhoud. Staat jouw merk er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze serviceafdeling en vraag naar de mogelijkheden.

Periodiek onderhoud of onderhoud op aanvraag

Om periodiek onderhoud optimaal uit te kunnen voeren werken we met een  onderhoudscontract of een onderhoudsabonnement. De onderhoudsmonteur van EspressoPowerHouse komt dan volgens afspraak langs. Hoe vaak dit dient te gebeuren hangt af van de soort koffiemachine (volautomaat of halfautomaat) of espressomachine (pistonmachine). We stemmen dit helemaal af op jouw wensen en situatie.

Het is ook mogelijk om zonder onderhoudscontract onderhoud te laten plegen aan jouw koffiemachine of espressoapparaat.
Je kunt dan zelf op aanvraag onderhoud laten plegen door EspressoPowerHouse.

Neem contact op voor meer informatie