Reparatie

Door veelvuldig gebruik van de koffieautomaat of espressomachine ontstaat slijtage. Hierdoor kan de machine stuk gaan. Om dit te voorkomen is het handig om een onderhoudscontract te nemen. Bij periodiek onderhoud aan de koffieautomaat of espressomachine worden zwakke onderdelen preventief vervangen. Zo voorkom je onnodig hoge kosten als de koffiemachine defect raakt.

Reparatie op locatie

Reparatie is noodzakelijk als de espressomachine of het koffieapparaat defect is. Ook wel een breakdown genoemd. De servicemonteur van EspressoPowerHouse komt bij jou op locatie en voert de reparatie uit. Na grondig onderzoek van het defect bespreekt de monteur de uit te voeren reparatie, de reparatie duur en de reparatiekosten met je.

Originele onderdelen vervangen

Reparaties worden door EspressoPowerHouse uitgevoerd met originele onderdelen. De eigen servicebussen waar EspressoPowerHouse mee rijdt hebben zijn uitgerust met originele onderdelen van de diverse merken espressomachines en koffieapparaten. Voor veel pistonmachines zijn er universele onderdelen die gebruikt worden. Reparaties worden zo snel uitgevoerd en ben je in no-time weer in bedrijf.

Koffiemachine reparatie en espressomachine reparatie

EspressoPowerHouse is gespecialiseerd in de reparatie van espresso- en koffiemachine van de merken Egro, Schaerer, Carimalli, WMF, Etna en Animo. Andere merken repareren wij ook. Staat het merk van jouw machine er niet bij? Neem dan gerust contact op met de serviceafdeling van EspressoPowerHouse en vraag naar de mogelijkheden.

Tips om reparatie te voorkomen

Voorkom reparatie aan je machine door zelf dagelijks onderhoud uit te voeren. Spoel elke dag de leidingen goed door. Ontkalk de machine regelmatig. Controleer de leidingen op lekkage of andere defecten. Gebruik een waterfilter. Verwijder oude koffieresten. Houd de koffiemachine goed schoon en voorkom schimmelvorming. Gebruik de koffiemachine zoals het hoort.

Neem contact op voor meer informatie