Storing

Koffiemachine kapot? Espressoapparaat stuk? Wat als je horeca of bedrijfs koffiemachine opeens defect is? EspressoPowerHouse is de expert in het oplossen van storingen. Met een groot team van servicemonteurs lossen we door heel Nederland binnen 24 uur jouw storing op.

Direct storing melden en een servicemonteur aan de lijn

Bel: 06 25 28 61 28

Storingsformulier invullen

Om je zo snel mogelijk te helpen kun je via het storingsformulier jouw storing melden.

Eerste hulp bij storing

Wat kan je zelf doen in geval van storing?

  1. Trek de stekker van de espresso-, koffiemachine uit het stopcontact
  2. Reset de machine
  3. Indien mogelijk draai het reinigingsprogramma
  4. Storing niet verholpen bel de storingsdienst van EspressoPowerHouse

Storingsdienst EspressoPowerHouse

De storingsdienst van EspressoPowerHouse is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 25 28 61 28. Storingen worden binnen 24 uur opgelost. De servicemonteur van EspressoPowerHouse gaat pas weg als er een kwalitatief goed werkende oplossing is.

Bij grote storing is in overleg met de servicemonteur een leenmachine mogelijk. Na een storingsopdracht ben je niet verplicht een onderhoudscontract af te nemen bij EspressoPowerHouse.

Grote of kleine storing

Om te bepalen wat de ernst van de storing is neemt de servicemonteur telefonisch contact met je op. Sommige kleine storingen zijn telefonisch te verhelpen. Grote storingen hebben vaak te maken met achterstallig onderhoud of ouderdom van de koffiemachine. Voor elke storing, klein of groot ben je bij EspressoPowerHouse aan het juiste adres.

Storing koffiemachine melden voor horeca en bedrijven

EspressoPowerHouse is gespecialiseerd in een groot aantal merken espressomachines en koffieautomaten. De merken Egro, Schaerer, Carimalli, WMF, Etna en Animo hebben wij standaard in ons portfolio. Ook merken als Jura, Rancilio, Rheavendors, Leone, Astoria, Vibiemme, Pavoni, Cimballi, La Scala, Expobar, Bartscher, Bravilor en Faema zijn koffiemachines en espresso apparaten die wij storingsvrij maken. Staat jouw merk er niet bij? Neem contact op met de serviceafdeling van EspressoPowerHouse en vraag naar de mogelijkheden.

EGRO ONE Keypad Top Milk Xp iSteam