Website vernieuwd

Vanaf vandaag kunnen horeca professionals en koffie verantwoordelijke managers storing aan espressomachine, koffieapparaat of koffieautomaat snel melden bij EspressoPowerHouse.

EspressoPowerHouse heeft nieuwe website

Met een geheel vernieuwde website gaat EspressoPowerHouse dit jaar goed van start. De afgelopen maanden is druk gewerkt om EspressoPowerHouse.nl een eigentijdse uitstraling te geven. Het nieuwe design geeft de bezoeker gelijk het gevoel aan het juiste adres te zijn. Of het nu gaat om het melden van een storing, het maken van een afspraak voor reparatie of het inplannen van een onderhoudsbeurt, op de nieuwe website is dat snel geregeld. Belangrijk daarbij is dat de website nu eenvoudig te gebruiken is op computer, desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Sneller storing melden voor horeca en bedrijven

EspressoPowerHouse biedt als expert in horeca espressomachines en bedrijfs koffiemachines een hoogwaardige service aan. De klant moet snel geholpen worden. Een storing melden moet simpel zijn. Op de nieuwe website is een button opgenomen waar direct een storing aan de espressomachine of koffieautomaat gemeld kan worden. Deze storingsmelder is altijd binnen handbereik en prominent aanwezig op elke pagina van de website.

Eenvoudig onderhoud aanvragen

Ook voor het aanvragen van een onderhoudsbeurt aan de horeca espressomachine of bedrijfs koffieautomaat is EspressoPowerHouse.nl vernieuwd. Met de mobiele telefoon vul je eenvoudig het aanvraagformulier onderhoudsbeurt in. Liever direct een monteur aan de lijn of iemand spreken van de administratie? De nieuwe website biedt uitkomst.

Verkoop professionele koffiemachines

Nieuw op de website is de verkoop service van EspressoPowerHouse. Als onafhankelijk koffieservice bedrijf wil EspressoPowerHouse horecabedrijven, organisaties, kantoren en bedrijven de mogelijkheid bieden een hoogwaardige koffiemachine voor professioneel gebruik te kopen. Hierbij is de koper niet gebonden aan een vaste leverancier van koffiebonen of andere koffieproducten. Door de onafhankelijke positie kan EspressoPowerHouse een objectief advies gegeven met betrekking tot de juiste koffiemachine of espresso apparaat.

Reparatie, storing en onderhoud van espressomachines staat centraal

Bij EspressoPowerHouse kun je terecht voor onderhoud, reparatie en storing aan professionele espresso- en koffiemachines. Een team van servicemonteurs staat 24 uur, 7 dagen per week klaar om horeca ondernemers en bedrijven te helpen de lekkerste koffie te serveren. Ervaar nu zelf de service die EspressoPowerHouse te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke service het beste aansluit bij jouw bedrijf.
Bel: 06 25 28 61 28
Mail: info@espressopowerhouse.nl

EspressoPowerHouse heeft altijd een werkende oplossing!

Terug naar nieuws overzicht

Meer koffienieuws

Bekijk al het nieuws


Vacature Service Monteur

Servicemonteur espressomachines Hou jij ook zo van dat heerlijk koffiemomentje tijdens je werk? Want dan hebben wij een passende job […]

Lees meer

Stijgende koffie prijzen

Stijgende koffie prijzen De wereldwijde koffieprijzen zijn sinds 2020 heel hard gestegen. Voor een kilo arabicabonen, de meest geproduceerde koffiesoort, […]

Lees meer

Servicemonteur espressomachine

EspressoPowerhouse is op zoek naar personeel !!!!!!!!!! Ben  je toe aan een nieuwe uitdaging ? Of ben je ontslagen bij […]

Lees meer